Završeno „Kreativno leto“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Od 19. jula, pa do 18. avgusta u Biblioteci „Gligorije Vozarović“ u Sremskoj Mitrovici, kao i prošle godine, organizovana je manifestacija pod nazivom „Kreativno leto u biblioteci 2016“.

Letnje kreativne radionice trajale su ukupno pet nedelja i kroz njih je prošlo oko 120 mališana različitog uzrasta.

Radionice su organizovane za tri grupe dece i to za decu uzrasta od 5 do 7 godina, za decu uzrasta od I do IV razreda, kao i za one malo starije, odsnosno za decu uzrasta od V do VIII razreda.

IMG_0894

“Svakog leta se trudimo da naše kreativne radionice imaju druge teme i da drugačije pristupamo radu sa decom, ali prvenstveno i osnovno svih radionica je knjiga. Ove godine samo imali različite gradove za teme, putovali smo Evropom, imali smo temu “Upoznajmo Srbiju”, ali i temu “Francuska književnost”. Sve priče, pesmice, tekstove koje smo zajedno čitali deca su ilustovala”, objašnjava Mirjana Delić, bibliotekarka u Dečijem odeljenju sremskomitrovačke Biblioteke.

Živka Matić, direktorica Biblioteke kratko se zahvalila svim saradnicima koji su radili sa decom tokom pet nedelja i izrazila nadu de će se ova manifestacija održavati i narednih godina.

IMG_0892

Možda Vam se svidi i