Zašto je juče „Mitros“ bio prazan?

Sremska Mitrovica – Nakon svečanog otvaranja „Mitrosa“ u nedelju, među Mitrovčanima počele su da kruže priče kako je odmah nakon otvaranja „Mitros“ i zaključan. Redakcija radija Ozon proverila je ove priče i došla do poražavajućih saznanja koja će iznenaditi mnoge.

Uprkos tome što je prilikom otvaranja „Mitrosa“, njegov diektor gospodin Ramo Adrović javno pozvao farmere da dođu i posete pogon, razgovaraju o mogućnostima buduće saradnje, ni jedan farmer ni iz Srema, ni iz Mačve nije se pojavio do kraja radnog vremena.

mitros2

Prema rečima Arovića, „Mitros“ ne samo da nije bio zaključen, nego su njegova vrata bila širom otvorena za sve posetioce, kojih na žalost nije bilo.

Da li zbog loše obaveštenosti farmera ili njihove neorganizovanost, „Mitros“ juče nije imao posetilaca, uprkos činjenici da zainteresovanost za saradnju su u prethodnom periodu pokazali farmeri sa obe strane Save.

Podsećanja radi, „Mitros“ je zvanično otvoren u nedelju 17. aprila i tom prilikom najavljeno je da će se proizvodi iz ove fabrike mesa i mesnih prerađevina na rafovima u radnjama širom Srbije naći već u drugoj polovini maja meseca.

You May Also Like

One thought on “Zašto je juče „Mitros“ bio prazan?

  1. “ Prema rečima Arovića, „Mitros“ ne samo da nije bio zaključen, nego su njegova vrata bila širom otvorena za sve posetioce “… Koje posetioce?! Pa, nije to muzej! Gde su radnici, gde je proizvodnja?

Comments are closed.