Zamena zdravstvenih knjižica ne odnosi se na vojne osiguranike

Od strane Ozon
0 komentar

Izrada kartica zdravstvenog osiguranja koje sprovodi Republički fond za zdravstveno osiguranje za civilne osiguranike, ne odnosi se na vojne osiguranike, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane Srbije
Izrada kartica zdravstvenog osiguranja koje sprovodi Republički fond za zdravstveno osiguranje za civilne osiguranike, ne odnosi se na vojne osiguranike, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane Srbije.

Fond za socijalno osiguranje vojnih osiguranika obaveštava vojne osiguranike da neće biti zamene zdravstvenih knjižica u dogledno vreme. Kako je navedeno, u zdravstvenim ustanovama iz Plana mreže Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, vojni osiguranici pri prijemu pokazuju samo propisno overenu zdravstvenu knjižicu kao jedini validan dokument.

Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu Srbije najavilo je ranije da će građani koji do sada nisu podneli zahtev za zamenu stare zdravstvene knjižice za elektronsku od sredine novembra to moći da urade preko interneta, na portalu eUprava.
Beta

You may also like