Večeras prvi MITROCKS FEST

Sremska Mitrovica – Zimski klupski festival pod nazivom Mitrocks na kojem će nastupati Atheist Rap, Mortal Kombat i Kofein održaće se večeras u Sremskoj Mitrovici, u Hrvatskom domu (ex-Film) sa početkom u 21.30 časova. Karte po ceni od 600 dinara mogu se kupiti na ulazu pred sam početak koncerta.

Organizatori, SM Omladinski centar iz Sremske Mitrovice i SRF TEAM, su odlučili da održavanjem ovog klupskog festivala prekinu zimsku koncertnu monotoniju u ovom delu Srema kada su nastupi autorskih bendova u pitanju.

Mitrocks Fest (2)

Publika će imati višesatno zadovoljstvo da uživa u muzici svojih omiljenih izvođača u najboljem zatvorenom koncertnom prostoru u gradu. Stvaralaštvo sva tri benda koja će učestvovati na festivalu dobro je poznato mitrovačkoj publici.

Atheist Rap su u svojoj dugoj karijeri odsvirali mnogo koncerata pred mitrovačkom publikom, Mortal Kombat su imali izuzetno uspešan i dobro posećen koncert na splavu Krug sa mačvanske strane Save pre nekoliko godina, a Kofein je trenutno najpopularniji mitrovački bend koji je na putu proboja u sam vrh srpske rock-scene.

Koncert su podržali Centar za kulturu “Sirmiumart”, HKC “Srijem-Hrvatski dom” i kafe Čelik.

You May Also Like