Usvojen plan i program rada „Gradskog stanovanja“

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Na poslednjoj održanoj sednici Skupštine grada Sremska Mitrovica usvojen je Plan i program poslovanja za 2016. godinu novoosnovanog preduzeća “Gradsko stanovanje” d.o.o Sremska Mitrovica.

Kako je nakon sednice objasnio Miloš Kovač, direktor “Stanovanja“ plan i program rada ovog preduzeća u najvećoj meri preuzet je od nekadašnjeg Javnog preduzeća “Dirkecija za izgradnju Grada Sremska Mitrovica”.

“Svi znamo da je “Direkcija” prestala da postoji i da je njene poslove preuzela lokalna samouprava i dva novoosnovana preduzeća od kojih je jedno upravo “Gradsko stanovanje”. Mi smo pravni sledbenik “Direkcije” u delu održavanja stambenog i poslovnog prostora i garaža na teritoriji Grada Sremska Mitrovica i mi ćemo se tu pridržavati njihovog plana i programa poslovanja”, rekao je Kovač i dodao da je cenovnik usluga nešto izmenjen i da će od sada svi građani Sremske Mitrovice koji žive u kolektivnom obliku stanovanja tačno znati koliko ih košta održavanje zgrada.

Ideja i plan je bio, objašnjava Kovač, da se u potpunosti uredi pitanje kolektivnog stanovanja na teritoriji Grada, jer se do sada niko nije organizvano tim pitanjem bavio.

“Naš krajnji cilj je da neko garantuje za izvršene radove, da se cene usluga snize i da se konačno uz pomoć grada stambene zgrade urede i da budu pristojna mesta za stanovanje”, kratko je dodao Kovač.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

mare 18.09.2016. - 6:46 am

to znači da očekujemo harač i pljačku u narednim mesecima

Komentari su zatvoreni.