Uređenje tribina na terenu FK „Budućnost“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na stadionu FK „Budućnosti“ u Salašu Noćajskom trenutno su u toku radovi na proširivanju kapaciteta i natkrivanju tribina.

Prva faza radova koja je obuhvatala izlivanje betonskih stubova za još dva reda sedišta je završena, druga faza koja će obuhvatati samo natkrivanje tribina sa realizacijom otpočeće narednog ponedeljka.

Uporedo sa ovim radovima, uz sam teren biće postavljena i dva reflektora koja će omogućiti Salaščanima održavanje treninga i u večernjim terminima.

tribine salas 2

Sredstva za radove na tribinama i postavljanje reflektora u visini od oko 1,2 miliona dinara obezbeđena su iz budžeta grada Sremska Mitrovica.

Siniša Bošković, predsednik FK „Budućnost“ naveo je ovu investiciju grada kao još jedan primer dobre saradnje koju klub ima sa lokalnom samoupravom. On je rekao su da ulaganja u FK „Budućnost“ izuzetno bitna jer se klub u ovoj sezoni takmiči u višem rangu takmičenja nego prošle sezone.

Predsednik savet MZ Salaš Noćajski i golman „Budućnosti“, Dragoslav Čupić zahvalio se gradonačelniku Sremske Mitrovice Branislavu Nedimoviću koji je imao sluha za potrebe ovog fudbalskog kluba i ulaganja vidi kao lep poklon lokalne samouprave za veliki jubilej, 70 godina postojanja FK „Budućnost“ koji se obeležava ove godine.

Možda Vam se svidi i