U toku radovi u Maloj Bosni

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U sremskomitrovačkom naselju „Slobodan Bajić Paja“ takozvanoj Maloj Bosni u toku su radovi na proširenju kanalizacione mreže.

Radovi se izvode na inicijativu mesne zajednice, a predstavljaju nastavak istih radova od prošle godine, kada je jedan deo navedene ulice dobio kanalizacionu mrežu. Pored ulice Radinački put, Javno preduzeće “Direkcija za izgradnju grada Sremska Mitrovica“ izradilo je projektnu dokumentaciju za izgradnju fekalne kanalizacije i u Novosadskoj ulici. Sve ukupno biće urađeno 835 metara kanalizacije na koju će moći da se priključi oko 60 domaćinstava.

a

„Direkcija je uradila kompletnu projektnu dokumentaciju za Novosadsku ulicu i ulicu Radinački put, tako da će ove godine fekalna kanalizacija biti urađena od crkve do izlaza prema autoputu“, rekao je direktor JP „Direkcija za izgradnju grada Sremska Mitrovica“, Vladimir Sanader prilikom današnjeg obilaska radova.

Sanader je najavio da će se po završetku radova u naselju Mala Bosna, nastaviti radovi na izgradnji fekalne kanalizacije u Laćarku i to u ulicama Niska, Školska i Karađorđeva.

Vrednost radova na proširivanju kanalizacione mreže u Maloj Bosni iznose oko 6 miliona dinara, a rok za završetak istih je 30 radnih dana.

kanalizacija radovi

Možda Vam se svidi i