SVI UZ LEGIJU, SVI ZA ĐORĐA!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Ovog vikenda, u okviru IV kola Prve lige Srbije, na programu je novi derbi Srema, Legionari će dočekati Indianse iz Inđije.

Na utakmici će se sakupljati dobrovoljni prilog za malog, Đorđa Vučenovića.

Utakmice se igra u subotu 07.0 maja sa početkom u 14 časova, na stadionu 25. Maj.

Utakmica ima i humanitaran karakter, jer će se na tribinama sakupljati pomoć za našeg malog sugrađanina Đorđa Vučenovića, pa vas pozivamo da dođete, navijate i pomognete Đorđu Vučenoviću!

Petogodišnjem Đorđu Vučenoviću iz Sremske Mitrovice koji boluje od Larsen sindroma, teške i neizlečive bolesti, hitno je potrebno obezbediti 370.000 dinara za servisiranje dva respiratora bez kojih ne može da diše.

Đorđu Vučenoviću je u 11 mesecu dijagnostifikovan Larsen sindrom.

Đorđe ne može da diše bez respiratora, veštačkih pluća, ne može da se kreće, a majka ga hrani preko sonde prikopčane na njegov želudac tako što mu priprema pasiranu hranu.

KAKO DA POMOGNETE

Pomoć za malog Đorđa možete uplatiti na sledeći žiro račun u Vojvođanskoj banci: Snežana Bajić Vojvođanska banka TR 355000320006711542

Vučenovići žive u iznajmljenom stanu u mitrovačkom naselju ’’Kamenjar’’ za koji sa režijama Snežana plaća 21.000 dinara.

Za hranu, pelene, kanile, filtere za aparate i druge neophodnosti Snežani je mesečno potrebno oko 100.000 dinara, računajući i svakodnevne usluge fizioterapeuta koji Đorđu masira noge da ne bi došlo do daljih deformiteta.

Možda Vam se svidi i