Sremska Mitrovica – I na utakmici protiv Ostendea nastavljen je projekat „Mega Experience“ u okviru kog su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani. Razloga za radost je bilo puno a pogotovo za mlade fudbalerke Valentinu Vuković i Saru Bančević, koje su pored pobede Mege, ponele puno lepih uspomena sa meča.

Valentina je odlična učenica 7. razreda Osnovne škole „Jovan Popović“ i trenira čak 3 sporta, fudbal, plivanje i triatlon. Fudbal trenira godinu dana i igra u veznom redu a na prvenstvu Srbije u Triatlonu je osvojila zlatnu medalju.

mega_ostende_22112016_0013-700x400

Sara je odlična učenica 7. razreda Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ a iako trenira fudbal 7 godina, veliki je ljubitelj košarke i naravno, Mega Leksa. Takođe, zabeležila je i nastupe za fudbalsku selekciju regiona Vojvodine što je korak do reprezentacije Srbije.

Valentina i Sara su se pozdravile sa igračima Mega Leksa pri predstavljanju ekipe a potom su meč posmatrale sa specijalnih mesta u bojama Mege. U pauzi između prve i druge četvrtine su predstavljene publici u hali PSC Pinki, kada su uz prikazano umeće u žongliranju lopte, dobile veliki aplauz od publike i poklon pakete od kluba.

Ipak, kao najlepša uspomena sa meča Valentini i Sari će ostatati slikanje sa njihovim omiljenim igračima Mege Markom Tejićem i Milošem Milisavljevićem.

Izvor: Mega Leks
Foto: Ivica Veselinov/Mega Leks

You may also like