Srđan Dinčić u Zagrebu pred oko 2.000 ljubitelja Stand up komedije

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Mitrovčanin, Srđan Dinčić nastupio je proteklog vikenda na jednodnevnom festivalu stand up komedije pod nazivom “Best of regional Stand up” u Zagrebu, pred oko 2000 posetilaca.

Festival je održan u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a pored Dinčića, nastupili su i Nesha Bridges iz Srbije, Perica Jerković iz Slovenije, Marina Orsag i Vlatko Štampar iz Hrvatske i Marko Puljiz iz Bosne i Hercegovine.

Njbolji komičari regiona okupili su veliki broj ljubitelja Stand up-a, pa je tako nastup u Zagrebu ujedno bio i nastup pred najbrojnijom publikom za Dinčića, koji do sada beleži više od 50 nastupa u Hrvatskoj, a još i više u zemljama regiona.

“Publika u Hrvatskoj me uvek lepo prihvati i bez obzira što imam dug jezik, pa nekada znam da potkačim i njih same, nikada nije bilo problema. Ovaj festival je jedna jako lepa stvar koja je u ovo nesretno vreme puno trzavica i raznih nedaća okupila šest komičara iz regiona i oko 2.000 ljudi, što nije malo”, za radio Ozon kratko je prokomentarisao Dinčić.

Foto: Aleksandar Stojković

Možda Vam se svidi i