Sremska Mitrovica – U toku jučerašnjeg dana od snega su očišćeni svi putevi prvog reda u gradu, kao i saobraćajnice ka selima, dok će danas biti očišćeni putevi drugog reda, za radio Ozon potvrdio je Milorad Kovačević, diretor “Hidrograđevinara”, preduzeća koje je ove godine zaduženo za zimsko održavanje saobraćajnica na teritoriji Grada Sremska Mitrovica.

Kako je objasnio Kovačević, “Hidrograđevinar” je spremno dočekao sneg i bez obzira na jaku Košavu koja je juče tokom čitavog dana duvala i u mnogome otežavala posao, svi glavni putevi u gradu, ali i putevi ka selima su bili očišćeni.

sneg-na-putevima-x1

“Danas od snega čistimo puteve drugog reda i vršimo pripreme za posipanje soli po putevima kako u gradu, tako i u selima jer je najavljeno da će kasnije tokom dana padati ledena kiša”, rekao je Kovačević.

Ekipe JKP „Komunalije“ su na teren takođe izašle čim je sneg počeo da pada. U njihovoj nadležnosti su trotoari, parkirališta i prilazi javnim ustanovama. Čišćenje se obavlja mehanički i ručno i posipa se rizla i so u ulicama svih prioriteta, potvrđeno je iz ovog sremskomitrovačkog preduzeća.

Možda Vam se svidi i