Školska olimpijada: Mitrovčani među NAJBROJNIJIMA

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Školska olimpijada u Vranju održaće se od 9. do 17. maja i na njoj će učešće uzeti skoro 150 Mitrovčana.

Delegacija iz Sremske Mitrovce, prema rečima generalnog sekretara Sportskog saveza grada Sremska Mitrovica Nemanje Crnića, jedna je od najbrojnijih na Olimpijadi i sastoji se od ukupno 151 člana, i to učesnika takmičenja, nastavnika fizičkog vaspitanja i 3 predstavnika Sportskog saveza.

Olimpijada počinje u ponedeljak, 9. maja takmičenjem u gimnastici, u utorak će se održati takmičenje u atletici, u sredu u stonom-tenisu, a u četvrtak u džudou. Plivači stupaju na scenu u petak, dok će se karatisti takmičiti u subotu. Istoga dana održaće se takmičenje i u mini atletici, dok će u nedelju biti održano takmičenje u takozvanim malim olimpijskim igrama – poligoni za decu.

Na Školskoj olimpijadi učestvuju takmičari iz svih gradova u Srbiji, a prema Crnićevim rečima uspeh za Mitrovčane će biti i osvajanje pet medalja, mada je s obzirom na broj učesnika za očekivati i veći uspeh.

Možda Vam se svidi i