Salaščani pisali Deda Mrazu Ivana Ivanovića, a on im odgovorio!

Sremska Mitrovica – U okviru emisije Veče sa Ivanom Ivanović pred novogodišnje i božićne praznike popularni voditelj „ugosti“ Deda Mraza koji će kao i proteklih godina ispuniti nekoliko želja ljudima širom Srbije. Ove godine želja će biti ispunjena i Milici Minić iz Salaša Noćajskog.

Pismo Deda Mrazu Ivana Ivanovića, u želji da obezbede slušni aparat svojoj drugarici iz razreda, napisali su đaci III3 razreda Osnovne škole „Dobrosav Radosavljević Narod“ iz Salaša Noćajskog zajedno sa svojom učiteljicom Svetlanom Radovanović. Skromni i humani, baš onako kako ih učiteljica i uči trećaci za sebe u svom pismu nisu tražili ništa, samo da se njihovoj drugarici omogući da bolje čuje.

Na veliku radost kako Milice, tako i njenih drugara i učiteljice Deda Mraz je „odgovorio“ na pismo i njoj će biti obezbeđen slušni aparat.

Milica Minić je rođena sa oštećenjem sluha od 80%, ide u redovnu školu, ali radi po prilagođenom programu. Za nju u školi kažu da je vredna, da želi da uči i da je dobra drugarica koja svakako zaslužuje ovaj novogodišnji poklon.

Foto: svetplus.com

You May Also Like