Salaščani dobijaju novu Poštu

Sremska Mitrovica – Meštani Salaša Noćajskog u narednom periodu dobiće novi objekat Pošte, najavio je predsednik ove mesne zajednice Dragoslav Čupić.

On je objasnio da će Pošta biti kompletno izmeštena u prostorije nekadašnje zemljoradničke zadruge, a da će se stari objekat srušiti i na njegovom mestu urediti deo koji će predstavljati centar sela.

„Ideja je da Salaš prvi put dobije pravi centar, na mestu sadašnjeg objekta Pošte koji će biti srušen postavićemo fontanu, osvetljenje, tu ćemo urediti i parking za korisnike ambulante, apoteke i Mesne zajednice s obzirom da se i njihove prostorije tu nalaze“, priča Čupić.

IMG_0411

On dodaje da je objekat u kojem se Pošta nalazi u izuzetno lošem stanju i da će njeno izmeštanje na zadovoljstvo svih Salaščana doprineti boljem kvalitetu usluga koje Pošta pruža.

Za realizaciju ovog projekta savet Mesne zajednice Salaš Noćajski je iz samodoprinosa izdvojio sredstva u iznosu od 600.000 dinara. Pošta će takođe, kako je rekao Čupić, izdvojiti značajna sredstva namenjena za kupovinu stolarije, opreme i finalne radove na novim prostorijama.

You May Also Like