Radilo se u naselju Mala Bosna

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U naselju “Slobodan Bajić Paja” u Sremskoj Mitrovici poznatijem kao Mala Bosna u proteklih nekoliko meseci dosta se radilo na samom uređenju, pa je tako na zadovoljstvo svih meštana ovog naselja uređen i park u samom centru.

Radovi na uređenju parka počeli su u aprilu mesecu, a završeni su u maju. Prema rečima Branka Todorovića iz saveta MZ “Slobodan Bajić Paja”, radovi su trajali malo duže nego što je to predviđeno, a kao razlog toga naveo je javne nabavke koje su morale biti sprovedene, a koje same po sebi imaju zakonski utvrđene rokove.

“Ono što je bitno jeste da je savet Mesne zajednice nešto obećao svojim meštanima i to obećanje ispunio. Park je uređen i postao je pravo mesto na kojem se okuplja veliki broj mladih”, priča Todorović. On dodaje da što se tiče uređenja parka ideja im je da postave još samo dva stola sa šahovskim tablama kako bi i stariji meštani ovog naselja imali zanimaciju i razlog više da borave u parku.

Radovi u ovom sremskomitrovačkom naselju ni sada ne prestaju, pa je trenutno u toku uređenje kanala “Radinačko vrelo”, a u narednom period u planu je i sanacija igrališta koje se nalazi u blizini pruge.

Možda Vam se svidi i