Puštanje terena u rad uz otvaranje Sportskih igara mladih

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Izgradnja multifunkcionalnog sportskog terena pored Poslovno sportskog centra „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici za sada se odvija bez problema i biće završena do 9. juna, kada je zakazano njegovo zvanično otvaranje i puštanje u rad.

Prema rečima direktora Poslovno-sportskog centra „Pinki“ Vasilja Ševa sve teče po planovima. „Rok za završetak radova je opravdano probijen zbog promenljivih vremenskih uslova, međutim, i kada se nije radilo na samom terenu radilo se na sređivanju opreme koja će se dodatno ugraditi“, kaže Ševo i dodaje da će otvaranje terena upriličiti i otvaranje Sportskih igara mladih gde se očekuje preko 1000 učesnika.

Multifunkcionalni teren izgrađen je na inicijativu Cooper Standarda i uz pomoć donacije ove kompanije u vrednosti od 40 hiljada evra, a korišćen je i materijal starog terena koji se nalazio pored teniskih terena. Uprava PSC „Pinki“ je uz pomoć lokalne samouprave obezbedila i novčana sredstva za osvetljenje terena, pa će tako teren biti na usluzi Mitrovčanima i tokom večernjih časova.

Možda Vam se svidi i