Promocija programa „Mladi su zakon“ u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

U prostorijama Gradske uprave za kulturu, sport i omladinu grada Sremske Mitrovice danas, sreda 22. jun, sa početkom u 17 časova, biće održana promocija ovogodišnjeg konkursa

za finansiranje omladinskih projekata „Mladi su zakon“, kao i volonterskih kampova koje sprovode Mladi istraživači Srbije.
Promocija je namenjena aktivistima i aktivistkinjama udruženja i neformalnih grupa mladih i pojedincima sa teritorije Sremskog okruga, koji imaju mogućnost refunacije putnih troškova u visini povratne autobuske ili vozne karte.

Svi zainteresovani imaće prilike da čuju više informacija o programu, smernicama za pisanje predloga projekata i neophodnoj konkursnoj dokumentaciji za učešće na „Konkursu za finansiranje omladinskih volontereskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih“.

Konkurs je otvoren do 10. jula, a više informacija može se pronaći ovde.

Takođe, na promociji će biti predstavljene i mogućnosti učešća na volonterskim kampovima širom Srbije, koje sprovode Mladi istraživači Srbije, navodi se u pozivu.

Konkursa za finansiranje omladinskih projekata i volonterski kampovi realizuju se u okviru programa „Mladi su zakon“ koje finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Somborski edukativni centar, kao resurs centar, konkurs sprovodi u Zapadnobačkom, Južnobačkom i Sremskom okrugu, u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Sremske Mitrovice, Novosadskim humanitarnim centrom i Bečejskim udruženjem mladih.

Možda Vam se svidi i