Prijem za tenisku nadu Sremske Mitrovice, Nataliju Pejaković

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici danas je načelnik Uprave za kulturu, sport i omladinu Ilija Nedić održao prijem za Nataliju Pejaković, Mitrovčanku koja je osvojila zlatnu medalju na nedavno održanom međunarodnom finalu Sportskih igara mladih u hrvatskom gradu Splitu.

Na prijemu su pored Natalije prisustvovali i njen otac, predstavnici Teniskog kluba “Zmaj” iz Sremske Mitrovice čiji je Natalija član, kao i generalni sekretar Sportskog saveza grada Sremska Mitrovica, Nemanja Crniić.

natalija pejakovic

Međunarodno finale Sportskih igara mladih na kojem su učestvovala deca iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske održano je u Splitu od 22. do 27. avgusta. Sremska Mitrovica je na njemu imala predstavnike u tri sporta i to u tenisu, gde je Natalija osvojila jedinu medalju za naš grad i u odbojci na pesku (dečaci) i velikoj odbojci (devojčice). Obe odbojkaške ekipe zauzele su četvrte pozicije u svojim kategorijama.

Mlada Natalija koja prošle godine zbog problema sa dokumentacijom iako je, baš kao i ove godine pobedila na državnom finalu nije otputovala u Split, uspela je da nadoknadi taj propust i pokaže svima da Sremska Mitrovica ima sjajnu budućnost u tenisu. Ona je izrazila je veliko zadovoljstvo postignutim uspehom, a njeni utisci sa takmičenja su više nego pozitivni.

“20. Sportske igre mladih u Splitu i treće učešće delegacije Srbije na ovom velikom i izuzetnom takmičenju, postignuti su odlični rezultati, osvojeno puno zlatnih medaljameđu kojima i jedna za Sremsku Mitrovicu. Naša Natalija se takmičila sa godinu dana starijim protivnicama i osvojila ubedljivo prvo mesto, ona je tokom takmičenja pokazala izuzetan talenat i kvalitet, dakle u sportskom smislu jedno veliko dostignuće, a pored toga ona je bila i zaštitni znak naše delegacije svojim osmehom, ponašanjem, duhom gde je prosto plenila i ja bih rekao da je ona prava sportska prezentacija naše sredine”, rekao je Crnić na prijemu.

Načelnik Nedić poželeo je Nataliji još puno uspeha u budućnosti, naglašavajući da je izuzetno važno za nju da nastavi da bude dobar đak u školi kako bi izrasla u jednu kompletnu uspešnu ličnost. On je rekao i da će grad kao i do sada u skladu sa mogućnostima da nastavi sa ulaganjima u sport i sportsku infrastrukturu kako bi sremskomitrovački sportisti imali što bolje uslove za treniranje i postizali što veće uspehe.

Možda Vam se svidi i