Požar u Sremskoj Mitrovici: Puno dima, malo vatre

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Redakcija radija Ozon dobila je dojavu da je sinoć ponovo izbio požar u pogonu u kojem se pakuje flips Oki Boki u Sremskoj Mitrovici. Tu informaciju potvrdio je i Stevan Pejić, načelnik Sektora za vanredne situacije u Sremskoj Mitrovici.

„Sinoć u 22:58 časova vatrogasno spasilačka jedinica u Sremskoj Mitrovici dobila je dojavu u požaru u pogonu firme Oki Boki koji se nalazi u ulici Rumski put bb. Na lice mesta izašlo je jedno vozilo sa četiri vatrogasca – spasica koja su konstatovala da se zapalio ugalj u ručnim kolicima koja su se nalazila unutar pogona, i da je to uzrok velike zadimljenosti pogona“, rekao je Pejić.

pozar

On je objasnio da su pripadnici vatrogasno spasilačke jedinice kolica izneli napolje, a zatim kada se dim malo rasčistio obišli ceo objekat i uverili se da vatra nije izbila na nekom drugom mestu. Prouzrokovana materijalna šteta je minimalna.

„Povučeni prethodnim iskustvom kada je pre nekoliko meseci goreo veliki deo upravo ovog pogona bili smo u pripravnosti da reagujemo u skladu sa situacijom, međutim na svu sreću požar je bio izuzetno mali i najveći problem je izazvalo je zadimljenje“, objasnio je Pejić.

You may also like