Požar u centru Bešenova! I bivši i sadašnji gradonačelnik u Bešenovu sa vatrogascima.

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – U požaru koji je noćas oko 22.30 sata izbio u sremskomitrovačkom selu Bešenovo pričinjena je velika materijalna šteta, izgorela je pekara i deo prodavnice u privatnom vlasništvu.

Požar primećen, alarmirani svi!

 

 

Predsednik mesne zajednice Bešenovo Dragoljub Laketić pozvao je vatrogasce i bivšeg graonačelnika Branislava Nedimovića koji je istog trenutka kontaktirao vatrogasce koji su već bili na putu i alarmirao i gradonačelnika Sremske Mitrovice Vladimira Petkovića.

Vladimir Petković se uputio zajedno sa Branislavom Nedimovićem u Bešenovo gde su uz meštane pomagali da se vatrena stihija ugasi.

Požar je ugašen oko 02.00 časa posle ponoći, rekao je Petković, koji je bio na licu mesta.

Gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Petković kaže da je pričinjena velika materijalna šteta. „Pekara je izgorela, predpostavka je, za sada, jer je istraga u toku, da je požar krenuo iz dimnjaka pekare, odnosno iz pekare. Požar je brzo zahvatio pekaru i deo prodavnice, šteta je velika ali srećom spašeno je još nekoliko zgrada u blizini.“

Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasne ekipe sprečeno je širenje vatrene stihije na objekate škole, Doma kulture i vrtića u tom mestu.

 

Možda Vam se svidi i

1 komentar

milan 10.08.2016. - 4:38 am

PreDpostavka je da pokusavate da se priblizite i jednom i drugom. Pa mi bismo svejedno citali Ozon, ne radite to!

Komentari su zatvoreni.