„Podrinje“ dobija pomoćni teren

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Fudbalski klub „Podrinje“ iz Mačvanske Mitrovice u narednom periodu bi trebao da dobije pomoćni teren.

U okviru radova na uređenju kanalske mreže na teritoriji grada Sremska Mitrovica očišće i izmuljan je kanal Bogaz u Mačvanskoj Mitrovici u dužini od oko 800 metara, taj materijal je Mesna zajednica Mačvanska Mitrovica u saradnji sa Vodoprivrednim preduzećem „Sava“ iz Šapca koje je bilo zaduženo za uređenje kanala, iskoristila kako bi se nasula jedna parcela u vlasništvu grada.

Parcela se nalazi u neposrednoj blizini terena „Podrinja“ iza glavne autobuske stanice u Mačvanskoj Mitrovici i objekta „Lane“ Predškolske ustanove „Pčelica“. Ona je do skoro bila potpuno zapuštena i predstavljala je mesto na koje su mnogi nesavesni građani odlagali svoj otpad.

Zahvaljujući nasipanju, to se sada promenilo. Parcela je dovedena u pristojno stanje, a u narednom periodu Kompanija „Vahli“ će je potpuno urediti i pretvoriti u pomoćni teren FK „Podrinje“.

Na veliku radost i zadovoljstvo, kako je za Ozon media potvrđeno iz MZ Mačvanska Mitrovica, uređen teren će moći da koriste i deca koja borave u „Lanetu“.

Možda Vam se svidi i