Počelo prijavljivanje na 35 volonterskih kampova u Srbiji

Od strane Ozon
0 komentar

Volonterski servis Srbije, u saradnji sa preko 30 partnerskih organizacija, objavili su poziv za volontere i volonterke iz svih delova Srbije koji žele da učestvuju na jednom od 35 međunarodnih volonterskih kampova koji će se tokom leta održati širom zemlje.
Volonterski kampovi okupljaju strane i domaće volontere u lokalnim zajednicama koji tokom trajanja programa rade na poslovima od javnog interesa za tu zajednicu.

mis-volonterski-kampovi-jpg_660x330

U okviru programa „Mladi su zakon“, Mladi istraživači Srbije kreirali su posebnu internet stranicu kampovi.mis.org.rs na kojoj svi zainteresovani mogu brzo i lako doći do informacija o 35 kampova koji se organizuju ovog leta u Srbiji, načinu prijavljivanja i iskustvima volontera i volonterki koji su ranijih godina učestvovali u sličnim programima.

Ove godine kampovi će biti organizovani u Nišu, Niškoj banji, Subotici, Bačkom Petrovcu, Beogradu, Irigu, Smederevskoj Palanci, Pančevu, Loznici, Kovinu, Sremskim Karlovcima, Valjevu, Kosjeriću, Staroj Pazovi, Boru, Brusu, Kruševcu, Titelu i Pećincima.

Lista kampova može se pogledati ovde.

Ne postoji poseban kriterijum za odabir – mesta se raspoređuju na osnovu redosleda prijava.

Dodatne informacije mogu se dobiti od Mladih istraživača Srbije putem telefona 011 311 6663.

Program „Mladi su zakon“ i projekat „Nacionalni program volontiranja mladih Mladi su zakon“ finansijski je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Možda Vam se svidi i