Počela sa radom nova Pošta u Salašu Noćajskom

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Danas je u novim prostorijama zvanično sa radom počela Pošta u Salašu Noćajskom. Uporedo sa početkom rada Pošte, krenulo je i rušenje nekadašnjeg objekta u kojem se Pošta nalazila.

Zahvaljujući sredstvima koja su obezbeđena iz budžeta grada Sremska Mitrovica u iznosu od 600 hiljada dinara i uz pomoć Javnog preduzeća „Direkcija za izgradnju grada Sremska Mitrovica“ i Pošte Srbije, u prostorijama nekadašnje poljoprivredne zadruge Pošta u Salašu je, na zadovoljstvo svih meštana ovog mačvanskog sela, zasijala punim sjajem.

Objekat u kojem se pošta ranije nalazila biće kompletno srušen i na tom mestu predviđeno je uređenje samog centra sela, izgradnja parkinga i postavljanje fontane.

12970685_1690535974532678_94197747_o

Dragoslav Čupić ispred MZ Salaš Noćajski izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je Pošta u planiranom vremenskom roku kompletno izmeštena i naglasio da se za sada svi poslovi u selu realizuju predviđenom dinamikom, pre svega misleći na postavljanje temelja kapele na seoskom groblju.

On se zahvalio lokalnoj samoupravi na čelu sa gradonačelnikom Branislavom Nedimovićem koji je pružio punu podršku radovima u Salašu, Vladimiru Sanaderu, direktoru JP „Direkcija za izgradnju grada“ koja je dala nemerljivu pomoć u relizaciji projekta, kao i Gordani Dostanić, meštanki sela i odbornici u Skupštini grada koja je bila jedan od pokretača čitavog projekta.

Možda Vam se svidi i