Ove godine 19 parova zajedno će izgovoriti sudbonosno DA

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Rok za prijave parova za učešće na ovogodišnjem Kolektivnom venčanju istekao je juče i Sremska Mitrovica – Ukupno 19 parova ove godine svoje sudbonosno DA izgovoriće u okviru drugog o redu Kolektivnog venčanja u Sremskoj Mitrovici.

Rok za dostavljanje prijava istekao je juče, a već danas mladenci su se sa organizatorima manifestacije sastali u Gradskoj kući kako bi se dogovorili oko svih detalja vezanih za taj dan. Takođe mladama su danas podeljeni vaučeri za salone lepote u kojima im je grad obezbedio frizuru i šminku, a one mlade koje su bile raspoložene isprobale su i neke od venčanica.

Kolektivno venčanje održaće se 12. novembra u Gradskoj kući u 13 časova. Nakon mini koktela i slikanja mladenci će ukoliko vremenski uslovi dozvole prodefilovati centralnim ulicama grada, a bacanje bidermajera će biti na samom Trgu Ćire Milekića.

Kao i prošle godine venčanje je potpuno besplatno, a svi mladenci će na poklon od grada Sremska Mitrovica dobiti šampanjac i vikend medeni mesec u Soko banji. Mlade će od Grada na poklon dobiti još i venčanicu po izboru, frizuru, šminku i bidermajer.

You may also like