Održane 54. Ulične trke

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Danas su u Sremskoj Mitrovici u organizaciji Grada Sremska Mitrovica, Sportskog saveza grada, Ustanove “Atletski stadion”, atletskih klubova “Srem” i “Sirmijum” i Zbora atletskih sudija održane 54. tradicionalne Ulične trke.

ulicne-trke2

Ukupno je istrčano 18 trka u kojima su učestvovala deca predškolskog uzrasta, učenici osnovnih i srednjih škola sa teritorije Grada Sremska Mitrovica, kao i pripadnici vojske, policije i zaposleni u Kazneno popravnom zavodu. Poslednja trka u okviru programa bila je trka rekreativaca.

ulicne-trke

Ulične trke je ispred lokalne samouprave zvanično otvorio zamenik načelnika Gradske uprave za kulturu, sport i omladinu Zoran Miščević.

„Tradicionalne Ulične trke u našem gradu značajne su ne samo za samu Sremsku Mitrovicu, već za sve ljubitelje atletike. Ovo je jedno propagirnje zdravog načina razmišljanja i života i moram da kažem da je danas sjajna prilika da vidimo najkvalitetnije mitrovačke trkače. Atletika je bazični sport i zato je dobro što su se u današnje trke uključile u velikom broju škole, deca, ali i roditelji“, rekao je Miščević i poželeo puno uspeha svim učesnicima.

ulicne-trke5

 

Imena pobednika svih trka biće objavljena u toku sutrašnjeg dana.

You may also like