Održana laćaračka kotlićijada

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Udruženje građana „Kiki i komšije“ iz Laćarka uz pomoć Sportskog saveza grada Sremska Mitrovica, organizovalo je četvrtu po redu kotlićijadu „Prva varjača Laćarka 2016″pod sloganom“ Drugarstvo nije ptica da odleti“.

Osnovni moto kotlićijade bilo je druženje, dok je sve ostalo u drugom planu.

Takmičenje je održano na sportskom terenu „Kiki i komšije“ u Laćarku u nedelju 7. avgusta, a takmičilo se ukupno 22 ekipe sa više od sto takmičara.

Organizatori su obezbedili meso za kuvanje gulaša, a Generalni sponzor takmičenja firma „Aleva“ obezbedila je začine i nagrade za najbolje ekipe.

DSCN0287

Žiri u sastavu Voja Mirnić, Ilić Darko, Đukić Zoran, Pjevac Milan i Bjelić Đuka dugo su odlučivali o tome ko će poneti naslov najboljeg na ovom takmičenju, s obzirom da su u svim ekipama takmičari već mnogo puta učestvovali na ovakvim manifestacijama i pravi su majstori u pripremanju kotlića.

11

Posle dugog većanja žiri je odlučio da je najbolja ekipa na ovom takmičenju „FK LSK“ iz Laćarka, drugo i treće mesto takođe su osvojile ekipe iz Laćarka i to „Dobre komšije“ – drugo mesto i „Ekipa s koša“ – treće mesto.

Da je osnovni moto ovakvih manifestacija – druženje – pokazuje i primer iz Laćarka kada je okupljanje takmičara počelo već od prvih jutarnjih sati, a završilo se u večernjim satima uz neprestanu muziku i pesmu.

111

D. Simunović

Možda Vam se svidi i