Sremska Mitrovica – Od ponedeljka zdravstvena ambulanta u Salašu Noćajskom ponovo će imati doktora, za radio Ozon potvrđeno je iz Doma zdravlja Sremska Mitrovica.

Salaščani su već neko vreme, otkako je doktorica Milica Krnić napustila svoje radno mesto, bili primorani da posećuju lekara u Mačvanskoj Mitrovici, što je po njihovim rečima za mnoge starije meštane sela predstavljalo problem.

dom-zdravlja-293x160

„Dugo smo čekali da Salaš dobije lekara, pa smo se kada je počela da radi doktorka Krnić obradovali da više nećemo morati ići u Mačvansku Mitrovicu gde je stalno veliki broj pacijenata i gužva, međutim nije prošlo dugo doktorka Krnić je prvo otišla na godišnji, a zatim smo pre nekoliko dana saznali da je i zvanično prestala da radi kod nas“, priča Salaščanka Ljilja T.

Ona dodaje da ni jednom pacijenatu iz Salaša, pa ni njoj doktori u Mačvanskoj Mitrovici nisu odbili pregleda, ali da se ipak stvaraju određeni problemi sa kartonima pacijenata jer su mahom svi zdravstveni kartoni Salaščana upravo u seoskoj ambulanti.

Dr. Milica Krnić, koja je prestala da radi u Salašu, tu je počela da radi u drugoj polovini avgusta meseca.

Možda Vam se svidi i