Ne radi vam Facebook? Niste jedini

Ako ste kojim slučajem uz jutarnju kavu, čaj ili što već da ujutro konzumirate pokušali pristupiti najvećoj društvenoj mreži na svijetu, dočekala vas je stranica koje malo ima, malo nema.

Društvena mreža Fejsbuk od jutros ne radi kako očekujemo, nekoliko minuta pristup je omogućen nakon toga stranica nestaje, uzrok ovom dešavanju još uvek nije poznat.

Možda je razlog zastoja uvođenje nove verzijecije Facebook Messenger?

Nova verzija Facebook Messenger aplikacije za razmenu poruka za Android upravo je počela da se objavljuje u Play Store-u. Ono što je interesantno je da je konačno, nakon dve godine, dobila Google-ove Material Design smernice.

Facebok Messenger aplikacija je ispred same Facebook aplikacije u ovom trenutku. Razni Material Design elementi su testirani od strane Messenger tima u proteklih nekoliko meseci, a primećen je i veliki broj beta verzija aplikacije. Kompanija je takođe beta verziju pustila nekim korisnicima, ali sada svi imaju prilike da instaliraju novi Facebook Messenger.

Objava će biti završena za nekoliko dana kao što je i slučaj sa ovakvim stvarima. Facebook kaže da je redizajn bio težak proces, pogotovo što ga koristi na stotine miliona korisnika.

Facebook Moments aplikacija sada podržava i video fajlove

You May Also Like