Mitrovica zaslužila „Žućkovu levicu“

Sremska Mitrovica – Prvi čovek Mega Leksa Miško Ražnatović zahvalio se gradonačelniku Sremske Mitrovice Branislavu Nedimoviću u ekskluzivnom intervjuu za Blic za podršku koju je pružio „Megi“ u Nišu, ali i za sjajan prijem na koji je ekipa „Mege“ naišla u navjećem sremskom gradu.

Zbog rigoroznih pravila regionalne ABA lige da u jednom gradu ne može da nastupa više od dva kluba, „Mega Leks“ se preselio u Sremsku Mitrovicu.

mega leks
Foto: Mega Leks

„Mega je zbog pravila podsećala na cirkus: „Medrano“, ali smo utočište našli u Sremu, primili su nas sjajno i trude se da se u svakom trenutku osećamo kao kod kuće. Nedimović je imao viziju, a za 10, 20 godina bićemo nas dvojica ovde ili onde, međutim za sva vremena ostaje zapisano da je Kup Koraća otišao u Sremsku Mitrovicu“, rekao je za Blic Ražnatović.

„Mega Leks“ tek drugu godinu za redom nastupa kao domaćin u Sremskoj Mitrovici, za neke Mitrovčane malo, a za neke sasvim dovojno vremena da taj tim prisvoje kao svoj, kao ekipu koja igra za naš grad.

Pored „Srema“ koji vodi žestoku borbu za ulazak u Prvu ligu Srbije, Mega je ponovo probudila sve zaljubljenike u košarku, ali i one koji to do sada nisu bili da utakmicu za utakmicom pune tribine hale „Pinki“. Košarka se i zvanično vratila u grad.

You May Also Like