Mislite da je Vaš nastavnik najbolji? Pokažite to celoj Srbiji!

Od strane Ozon
0 komentar

Udruženje „Živojin Mišić“ otvorilo je prijave za treći po redu konkurs za „Najbolje edukatore Srbije“, koji će biti otvoren do 1. jula. Svako ko poznaje učitelja ili učiteljicu, nastavnika ili nastavnicu, profesora ili profesorku i za koga smatra da je najbolji u svom poslu, može da ga nominuje.

dnevnik-skolski-2014-06
Potrebno je opisati šta je karakteristično u njihovom radu, u njihovom odnosu sa učenicima i šta je ono najdragocenije što učenici nauče.

Za dve godine realizacije ovog projekta nagrađeno je ukupno 32 najboljih, širom Srbije, iz gradskih i seoskih škola. Iz Braničevskog okruga prethodnih godina su nagrađene Slavica Gomilanović, učiteljica u OŠ „Đura Jakšić“, Oreškovica, Petrovac na Mlavi i Zvonimirka Jovičić učiteljica u OŠ „Moša Pijade“ Žagubica, odeljenje u Izvarici.
Najbolje biraju prošlogodišnji nagrađeni zajedno sa komisijom kroz više krugova selekcije, a svi nagrađeni dobijaju novčane nagrade za unapređenje svog rada i nastave.

Udruženje „Živojin Mišić“ pokrenulo je 2014. godine projekat „Najbolji edukatori Srbije“, sa željom da istakne ugledne primere naše prosvete.

Učitelji i nastavnici osnovnih i srednjih škola koji su nagrađeni tokom dve godine realizacije ovog projekta se odlikuju inovativnošću, posvećenošću, aktivizmom, spremnošću da uče, da se usavršavaju i prilagođavaju modernim potrebama obrazovanja, da primenjuju nove metode i sredstva u nastavi, da učenike uče kako da primenjuju znanje i tako ih pripremaju za savremene zahteve tržišta rada. Oni su neretko pokretači pozitivnih promena u svojoj okolini, pioniri napretka i postizanja natprosečnih rezultata i kao takve slobodno ih možemo nazvati i preduzetnicima u svom poslu.

Detalje učešća pronađite na sajtu www.zivojinmisic.rs

Možda Vam se svidi i