LAĆARAK: Završen turnir u malom fudbalu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U Laćarku je sinoć zvanično završen tradicionalni turnir u malom fudbalu koji je ove godine okupio okupio 16 ekipa.

U finalnoj utakmici sastale su se ekipe „Prerada mesa Pejaković i sinovi“ iz Laćarka i „Sekendek i drugari“ takođe iz Laćarka.

Zanimljivo je to da je sponzor ekipe Pejaković i sinovi okupio za ovaj turnir članove nekoliko prvoligaških klubova malog fudbala, „Sind“ iz Šapca, „Nova Pazova“, „Deus“ iz Sremske Mitrovice i „Ekonomac“ iz Kragujevca. U ekipi su igrali dva standardna igrača Futsal reprezentacije Srbije.

11

U ekipi Sekendek i drugari igrali su dva člana ekipe KMF „Deus“ dok su svi ostali igrači, Laćarci.

Sama finalna utakmica bila je rezultatski neizvesna do kraja. Meč je završen nerešenim rezultatom 3:3.

Boljim izvođenjem penala pobedila je ekipa „Sekendek i drugari“ i tako osvojila pobednički pehar i novčanu nagradu od 80.000 dinara.

4 (2)

Ekipa je igrala u sastavu: Savić Miloš, Šulaja Jovan, Antonić Dragan, Maksimović Mika, Ćorić Željko, Micić Milenko, Živković Borislav, Rajić Nikola, Klincov Dragan, Santrač Slobodan i Simić Nenad.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Živković Borislav iz ekipe „Sekendek i drugari“ dok je njegov saigrač Klincov Dragan proglašen za najboljeg golmana turnira.

Finalnu utakmicu pratilo je oko 700 gledalaca, sudili su je Trećaković Igor i Galić Borislav.

Organizator turnira je Mesna zajednica Laćarak.

Možda Vam se svidi i