Konkurs za dodelu nagrada za postignute uspehe na takmičenjima
BEOGRAD – Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije – Fond za mlade talente ima otvoren Konkurs za dodelu nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u toku kalendarske 2015. godine. Rok za prijavu je 15. april.

Pravo učešća imaju učenici i učenice srednjih škola koji su u toku kalendarske 2015. godine osvojili jednu od prve tri nagrade/mesta na priznatim republičkim ili međunarodnim takmičenjima.

Kanidati i kandidatkinje treba da su državljni Republike Srbije ili da imaju statuts izbeglice, da imaju prebivalite u Republici Srbiji i da su u vreme osvajanja nagrade, odnosno mesta na takmičenju imali status učenika od prvog do četvrtog razreda srednje škole koja ima sedište na teritoriji Srbije.

Tekst konkursa, dodatne informacije o uslovima, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave, kao i obavezan obrazac za prijavu mogu se pronaći OVDE.

Na INTERNET PREZENTACIJI Ministarstva omladine i sporta mogu se pronaći i Kriterijumi za nagrađivanje učenika srednjih škola u oblasti fizičkog vaspitanja, Standardi za rangiranje takmičenja u zemlji i inostranstvu u oblasti muzičke i baletske umetnosti i Kalendar takmičenja i smotri učenika srednjih škola za školsku 2014/2015. i 2015/2016. godinu.

Izvor: RTV

You may also like