Kolektivno venčanje: Prijave za učešće još 5 dana

Sremska Mitrovica – Rok za prijave mladenaca za učešće na drugom po redu kolektivno venčanje koje će se održati u sremskomitrovačkoj Gradskoj kući 12. novembra produžen je do 25. oktobra. Prvobitno planiran krajnji rok za prijave bio je 20. oktobar.

“Kao što smo u prethodnom periodu najavili krajnji rok za prijavu mladenaca za učeščće na kolektivnom venčanju je 20. oktobar, što je danas, međutim mi smo se dogovorili da taj rok produžimo do 25. oktobra, jer smatramo da se određeni parovi još uvek nisu prijavili i želimo da im pružimo šansu da to ipak urade”, rekla je Dragana Marelj ispred Službe za informisanje Grada Sremska Mitrovica.

Marelj je rekla i da je do sada prijavljeno ukupno 18 parova, kao i da se nada da to neće biti krajnji broj.

“Ono što je fantastično i drugačije u odnosu na prethodnu godinu je to što ova naša manifestacija, da tako kažem, postaje internacionalna, jer imamo jedan bračni par gde je mlada Makedonka, pa tako manifestacija dobija jednu novu dimenziju”, rekla je Marelj.

Nakon same ceremonije venčanja koja je zakazana za 13 časova, ukoliko vremenski uslovi dozvole, mladenci će prodefilovati centralnim ulicama grada.

Podsećanja radi, kao i prošle godine venčanje je potpuno besplatno, a svi mladenci će na poklon od grada Sremska Mitrovica dobiti šampanjac i vikend medeni mesec. Mlade će od grada na poklon dobiti još i venčanicu po izboru, frizuru, šminku i bidermajer.

Sve što zainteresovani za kolektivno venčanje treba da urade jeste da se do 25. oktobra zajedno sa svojim budućim supružikom prijave na broj telefona 022/610-261ili na mail kolektivnovencanjesm@sremskamitrovica.org.rs.

You May Also Like