KMF „Deus“: Počele pripreme, sastavljen dobar tim

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Jedini sremskomitrovački prvoligaš Klub malog fudbala “Deus” započeo je pripreme za novu sezonu. Tim povodom juče je u Poslovno sportskom centru “Pinki” u Sremskoj Mitrovici održana konferencija za medije.

Osvajač Kupa Vojvodine, vicešampion Srbije i u narednoj sezonu Mitrovčanima obećava dobru i atraktivnu igri u ponovni juriš na sam vrh tabele.

“Prošle sezone ostvarili smo zasita neke dobre rezultate koje ćemo pokušati ako ne da nadmašimo ove godine, onda bar da ih ponovimo. Trenutno imamo titulu vicešampiona Srbije u seniorkoj konkurinciji, pobedili smo na Kupu Vojvodine i ušli u polufinale Kupa Srbije. Kruna sezone je svakako bilo osvajanje Tturnira u Italiji, što nam je pokazatelj da dobro igramo i da se krećemo u pravom smeru”, rekao je na konferenciji predsednik kluba Saša Bugadžija.

On je napomenuo da “Deus” i ove godine ima jako dobar i kvalitetan tim, da ih je za sada napustio samo Boris Čizmar koji će karijeru nastaviti u Libanu, ali su ga pojačali Uroš Sladojević i Goran Filipović, dok je još nekoliko mladih igrača na takozvanoj probi.

“Nećemo da budemo neskromni, ali ni skromni, ova ekipa ima ambicije i kvalitet da bude u samom vrhu Prve futsal lige Srbije i naravno imamo i evropske ambicije, ali ići ćemo polako, utakmicu za utakmicu, duga je sezona. Imamo kvalitetne igrače i iz Mitrovice i sa strane, napravili smo jednu hemiju među njima što se videlo i prošle godine. Ta hemija, da tako kažem, nas je držala kada je bilo najteže, kada samo neke utakmice igrali sa samo 6 igrača i ipak uspeli da ostanemo neporaženi”, rekao je Bugadžija i istakao da je “Deus” prošle sezone sve ukupno pretrpeo samo jedan poraz.

On je obećao Mitrovčanima kvalitetan fudbal u predstojećoj sezoni i zahvalio se na podršci koju je klub do sada imao.

Trener “Deusa” Dejan Majes kratko je najavio učešće ekipe na turnirima u Temišvaru i Novom Pazaru, naglašavajući da će oni biti prava generalna proba pred sam početak sezone koji je zakazan za 16. septembar.

Možda Vam se svidi i