Kamen temeljac za novu halu kompanije Dadex

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Danas je u Mačvanskoj Mitrovici postavljen kamen temeljac za izgradnju novog objekta kompanije Dadex koja se bavi proizvodnjom pekarskih peći.

Vlasnik kompanije Dadex Jovan Misojčić rekao je da je politika njegove firme da svake godine prave po jednu halu jer posla ima sve više: „Trenutno je zaposleno 75 ljudi, a zbog širenja posla će, nakon izgradnje ove hale, posao dobiti još njih pedeset“, rekao je Misojčić naglasivši da će nova hala biti mesto za nove, velike pogone nagovestivši tako još bolje poslovanje ove fabrike peći.

Gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović rekao je da je ovo veoma bitan trenutak za sve zaposlene Dadex-a, ali i za građane Sremske Mitrovice: „Ovo je važan dan za ceo grad, naročito za ovaj deo severne Mačve, jer je velika stvar zaposliti ovako veliki broj ljudi“, izjavio je on i naglasio da Misojčić nije tražio nikakve povlastice, ali da Grad Sremska Mitrovica bez obzira na to stoji na raspolaganju svima koji bi da otvaraju nova radna mesta.

c

a

Nedimović je takođe podsetio i da će u okolini kompanije Dadex nići i nova radna zona i izrazio nadu da će biti još ovakvih proizvođača, a da će Dadex svima služiti kao model kako treba raditi.

Radovi na novoj proizvodnoj hali od skoro 2000 kvadratnih metara vredni su oko 350 hiljada evra, a vlasnik kompanije kaže da su očekivanja da sve bude gotovo do oktobra.

Možda Vam se svidi i