Još jedan kružni tok u Sremskoj Mitrovici?

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Kako radio Ozon nezvanično saznaje sve je izvesnije da će Sremska Mitrovica u narednom periodu dobiti još jedan kružni tok i to na raskrsnici „Radinačka petlja“ kod naplatne rampe.

S obzirom da je put na kojem je predviđena izgradnja kružnog toka u nadležnosti Republike Srbije, odnosno „Puteva Srbije“ grad Sremska Mitrovica neće snositi troškove izgradnje ovog za Mitrovčane izuzetno bitnog kružnog toka koji će u ovom delu grada u velikoj meri povećati bezbednost učesnika u saobraćaju.

„Radinačka petlja“ je još 2011. godine od strane MUP-a Republike Srbije, Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici koja je sprovela Analizu bezbednosti saobraćaja na raskrsnici puta broj 20 i uključenja na autoput broj A3 kod Sremske Mitrovice okarakterisana kao “nerazumljiva i teška za sporazumevanje zbog čega se vozači dovode u zabunu i izloženi su povećanom riziku”.

Nezvanično, projekat izgradnje kružnog toka, a zatim i samu izgradnju finansiraće Republika Srbija. Zvanične informacije biće poznate u narednom periodu.

O ovoj temi smo pisali i ranije, možete pročitati OVDE.

Možda Vam se svidi i