JKP „Toplifikacija“: Sve spremno za novu grejnu sezonu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Javno komunalno preduzeće „Toplifikacija“ iz Sremske Mitrovice već u ovom trenutku spremno je za početak nove grejne sezone.

„U prethodnom periodu vršene su poslednje pripreme za nastupajuću grejnu sezonu, a iako je njen zvanični početak tek za mesec dana, mogu slobodno da kažem da smo mi spremni u ovom trenutku da krenemo sa grejanjem“, rekao je Slavko Sladojević direktor „Toplifikacije“ prilikom današnjeg obilaska kotlarnice u naselju „29. novembar“ u Sremskoj Mitrovici.

On je objasnio da ukoliko bi se javila potreba u roku od dva sata ceo sistem bi bio pokrenut i grejanje bi počelo sa radom. Da se to desi pre zvaničnog početka grejne sezone zakonski je potrebno da tri uzastopna dana u 21 čas bude izmerena temperatura ispod -12 stepeni Celzijusovih.

kotlarnica1

Što se tiče cena grejanja, one se nisu menjale u odnosu na prošlu godinu i trenutno u planu nema korekcija, pojeftinjenja, odnosno poskupljenja usluga „Toplifikacije“.

JKP „Toplifikacija“ greje oko 250.000 metara kvadratnih stambenog prostora i oko 80.000 poslovnog prostora, odnosno ima oko 3.500 korisnika usluga.

Možda Vam se svidi i