Javna nabavka: 13 preduzeća bi da gradi školu u Mačvanskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Javna nabavka za izvođača radova na izgradnji novog objekta Osnovne škole „Dobrosav Radosavljević Narod“ u Mačvanskoj Mitrovici je zvanično završena i za nekoliko dana biće poznato koja ponuda je prihvaćena i kada počinju prvi konkretni radovi.

Prema informacijama iz Javnog preduzeća „Direkcija za izgradnju grada Sremska Mitrovica“ vladala je velika zainteresovnost za izvođača radova što se pokazalo kroz broj ponuda. Ukupno 13 preduzeća je uputilo svoju ponudu, a nakon roka od 8 dana, koliko je zakonski predviđeno za žalbe, biće poznato koja ponuda je bila najbolja, a zatim i potpisan ugovor između Direkcije i izvođača radova.

Nakon potpisivanja ugovora počinju prvi konkretni radovi.

Projekat izgradnje nove škole sastoji se iz dve faze, prva faza obuhvata rušenje fiskulturne sale i kabineta za tehničko obrazovanje i početak izgradnje nove škole na tom mestu. Nakon završetka ove faze počela bi druga faza koja obuhvata rušenje ostatka zgrade postojeće škole, izgradnju fiskulturne sale, kabineta za tehničko, kuhinje, trpazarije, produženog boravka.

Površina novog objekta škole iznosiće 3.870 m², a projektom je predviđena izgradnja 15 učionica, nekoliko kancelarija za administraciju, kabineta i kuhinje, koju nemaju druge škole sa teritorije grada.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik