Sremska Mitrovica – Petnaestogodišnji Boris Subotić učenik je prvog razreda mitrovačke Muzičke škole Petar Krančević i učesnik muzičko-scenski šou-program pod nazivom „Ja mogu sve“.

Program je nastao u saradnji RTS-a i produkcijske kuće Emoušn, a traje već četiri meseca.

Boris je deo grupe koja se zove Kostin tim i plasirao se u samo finale. I prošla, kao i finalna emisija emituju se uživo, a samo najbolje to ne sprečava da pokažu maksimum. Tako je bilo i sa Borisom i timom sa kojim nastupa. U veliko finale šou-programa Ja mogu sve plasirali su se Teodora Stanković, Bend i vokali, Pahuljice i Kostin tim, koji je i trijumfovao te večeri. Konstantinov tim doneo je u studio divlje latino ritmove pesmom Livin’ la vida loca.

aa

„Najpre sam se takmičio u duetu sa Sarom Šibul, ali smo u 10. Emisiji ispali, pa su nas ponovo vratli kao grupu, zajedno sa Beti Đorđević i Boškom Dudvarskim. Ovaj šou ima humanitarni karakter, u svakoj emisij bira se najbolji takmičar koji je potom nagradu od 1000 evra, po sopstvenom izboru, daje u humanitarne svrhe. Na samom kraju, u poslednjoj emisiji takmičenja, gledaoci će SMS porukama birati pobednika kome će pripasti vredna nagrada. Pozivam sve da glasaju za Kostin tim jer mislim da smo dokazali da smo dobri i da zaslužujemo da pobedimo.“, rekao je Boris Subotić.

Inače, ovo je treće veliko takmičenje u kom učestvuje, a prvi nastupi su mu bili na Vivkoviziji.
„Počeo sam da pevam u horu Vivak, koji vodi Tamara Pajkanović i imao sam samo šest godina kada sam pobedio na Vivkoviziji. Kasnije sam postao član hora Čarolija gde sam takođe pobedio na njihovom festivalu, a nakon toga sam krenuo u školu pevanja Aleksandre Radović. Pre pet godina sam učestvovao na dečjoj Beoviziji, odnosno na izboru za predstavnika za dečju Evrviziju i tu sam bio drugoplasirani. Takođe sam bio i deo šou programa Ja imam talenat gde sam stigao do polufinala. Ovaj šou mi je definitvno potvrdio da je muzika moje životno opredeljenje.“, dodao je Boris.
Inače, Boris svira i klavir, komponuje i piše tekstove za pesme. On živi za muziku i ona je deo njega.

Finalna emsijia Ja mogu sve na programu RTS-a je 24. januara, sa početkom u 21 sat, a pobednika će da odaberu gledaoci glasajući SMS porukama.

Mitrovčani, sledeću nedelju podržite našeg mladog i uspešnog sugrađanina i glasajte za njega, nećete pogrešiti. Muzička zvezda rođena je baš u našem gradu.

Izvor/foto: SirmiumInfo

Možda Vam se svidi i