Sremska Mitrovica – Šef Stručnog štaba Mitrović Milan, zajedno sa pomoćnim trenerom Baljak Darkom i trenerom golmana Čavka Miroslavomodržao je prvu prozivku u voj godinu u subotu, 23. januara.

Odlukama Upravnog odbora su određeni prioriteti za narednu polusezonu, a akcenat se stavlja na rad sa omladinskom školom i iz tih razloga je na mesto direktora omladinske škole postavljen Galečić Vladimir iz Sremske Mitrovice.

Nadalje je konstatovano da su neophodna velika ulaganja u infrastrukturu na stadionu, iz kog razloga će se na tome i raditi, a pored toga, doneta je odluka da će se smatrati da je takmičarski cilj ostvaren ako se seniorska ekipa plasira do petog mesta na tabeli.

radnicki2

Klub je raskinuo saradnju sa dosadašnjim igračima Zeljko Damir, Đurđević Lazar, Mijić Milan, Malešević Marko, Šajić Slavko i Živković Borislav.

Do početka prvenstva u klub su došli: Lovrić Darko, Skorupan Damir, Naglić Aleksandar, Mijailović Nenad i Matić Goran. Pripremama će se priključiti i igrači Radničkog koji su u predhodnoj polusezoni bili na kaljenju u drugim klubovima, Krstić Rastko i Lacković Igor.

Raspored prijateljskih utakmica FK Radnički iz Sremske Mitrovice u okviru priprema:

1. 03. februar (sreda): FK „Radnički“ – FK „Bačka“ (Bačka Palanka)
2. 06. februar (subota): FK „Radnički – FK „Hajduk“ (Beška)
3. 10. februar (sreda): FK „Radnički“ – FK BSK (Batajnica)
4. 14. februar (nedelja): FK „1. Maj“Ruma – FK „Radnički“
5. 17. februar (sreda): FK „Radnički“ – FK „Proleter“ (Novi Sad)
6. 20. februar (subota): FK „Sloga“ (Erdevik) – FK „Radnički“
7. 24. februar (sreda): FK „Budućnost“ (Salaš) – FK „Radnički“
8. 27 ili 28. februar zaostala kup utakmica FK „Kupinovo“ – FK „Radnički“
9. 5. mart (subota): FK „Radnički“ – FK „Cement“ (Beočin)

Možda Vam se svidi i