Fudbalski vikend pred Mitrovčanima

Sremska Mitrovica – Pravi fudbalski vikend je pred Mitrovčanima, u okviru kojeg će biti odigrano više utakmica u nekoliko rangova.

Mitrovački “Radnički” u subotu, 3. septembra sa početkom u 16:30 časova na domaćem terenu dočekuje FK “Borac” iz Sakula u okviru 4. kola Srpske lige grupa Vojvodina.

Što se tiče Vojvođanske lige grupa JUG, FK “LSK” iz Laćarak ide u goste fenjerašu Veterniku. Utakmica u kojoj su favoriti obe ekipe odigraće se u subotu u 17:00 časova.

Divošani idu u goste u Hrtkovce, a FK “Podrinje” u Klenak, ovo će ujedno biti i derbi dve trenutno prvoplasirane ekipe na tabeli. Mitrovački komšijski derbi će se odigrati u Salašu Noćajskom gde domaćin “Budućnost” dočekuje FK “Mitros”, u ovoj utakmici obe ekipe tražiće izlazak iz rezultatske krize.

U okviru Druge sremske lige, “Sloga” iz Čalme dočekuje favorizovani “Željezničar” iz Inđije, komšijski derbi odigraće se i u Martincima gde će domaća ekipa “Borca” dočekati “Graničar” iz Kuzmina. Ravnjanci dočekuju FK “PSK” iz Putinaca, “Fruskogorac” iz Manđelosa ide na noge “Jedinstvu” u Morović. Sve utakmice se igraju u nedelju sa početkom u 17 časova.

You May Also Like