Dužnika vezali za drvo i svirepo ga mučili!

Pripadnici šidske policije uhapsili su lokalne narko dilere Nebojšu O. (22) i Momčila Č. (20) iz sela Gibarac nadomak Šida zbog otmice i maltretiranja Bruna D. (30) iz Sremske Mitrovice.

B. D. (30) iz Sremske Mitrovice brutalno je pretučen zbog sitnog duga za drogu. Njega su kidnapovali dileri, koji su mu posle fizičke torture oteli mobilni telefon da bi nadoknadili izgubljenu zaradu.

B. D. je prema pisanjima medija, bio redovna mušterija dvojice lokalnih dilera i uredno im je plaćao, ali mu nisu oprostili klada je zakasniio da plati drogu koju je dobio na ler.

– Drogu je kupovao redovno, isključivo za svoje potrebe. Kada nije imao para da plati, davali su mu na reč. Međutim, prošli su rokovi za plaćanje i to mu nisu oprostili. Presreli su ga kada se najmanje nadao. Strpali su ga u gepek i odvezli do obližnjeg izletišta. Tamo je preživeo jezivo mučenje – naveo je izvor blizak istrazi i dodao da se maldić spasao pukom srećom, prenosi list “Alo”.

Nasilnici u pritvoru

Nebojša O. i Momčilo Č. poznati su narko dileri koji u Šidu rade “na sitno”, a Bruno D. je narkoman koji nikada nije pravio neke veće probleme.

Prilikom hapšenja Nebojša O. je fizički napao policajce i uputio im niz uvreda tako da će protiv njega, pored optužbi za razbojništvo i otmicu, biti pokrenut i postupak zbog napada na službeno lice.

Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šidu, napadačima je određen pritvor u trajanju do 30 dana.
U nanstavku istrage sledi saslušanje Bruna D. koji treba da ispriča šta se dogodilo kao i da li će se pridružiti krivičnom gonjenju.

(Telegraf.rs/ izvor: Alo)

You May Also Like