Sremska Mitrovica – Ekipa „Deusa“ od samog ulaska u Prvu futsal ligu Srbije poslala je jasnu poruku, a to je da nije tu bez razloga, da želi, može, ima kvaliteta i snage da bude u samom vrhu tabele, najbolja među najboljima. Još jedan dokaz koji ide u prilog tome jeste pobeda „Deusa“ rezultatom 10:1 nad trenutno prvoplasiranom ekipom „Kalča memoris“ iz Niša.

Utakmica 12. kola odigrana je u nedelju, 21. februara u Poslovno sportskom centru „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici pred više od šest stotina navijača.

deus pscpinki
Foto: faceboook/PSC Pinki

Golove za KMF “Deus roloplast Mošić“ postigli su: Novaković Marko-1, Živanović Aleksandar-3, Tomić Dragan-2, Slobodan Santrač-2, Simić Nenad-1 i Popović Davor-1.

KMF „Deus“: Antonić Aleksa, Popović Davor, Simić Nenad, Živanović Aleksandar, Santrač Slobodan, Macanović Stanko, Lazić Vladimir, Popović Vladimir, Tomić Dragan, Novaković Marko i Petrović Duško,
Trener Majec Dejan.

Nakon ove pobede KMF „Deus roloplast Mošić“ nalazi se na trećoj poziciji na tabeli sa 27 bodova. Prvi je i dalje KMF „Kalča memoris“ sa 29 bodova, dok je drugi „Ekonomac“ sa ukupno 28 bodova.
Nardnu utakmicu ekipa „Deusa“ igraće upravo protiv „Ekonomca“ i to u petak, 26. februara.

You may also like