Derbi koji će ponovo „ZAPALITI“ halu „Pinki“. Deus – Kalča Memoris

Od strane Ozon
0 komentar

U okviru Futsal kupa Srbije odigraće se u hali „Pinki“ meč između Gradskog kluba malog fudbala „DEUS ROLOPLAST MOŠIĆ“ i Prvoplasirane ekipe na tabeli Prve futsal lige Srbije, ekipe „KALČA MEMORIS“ iz Niša, u sredu 02. marta sa početkom u 19.30.

56

Ekipa iz Niša do sada je u prvenstvu pretrpela samo jedan poraz i to onaj u Mitrovici pre desetak dana kada ih je DEUS potukao do nogu i to rezultatom od 10:1.

Bila je to nezaboravna utakmica, puna sjajnih akcija, atraktivnih golova i fantastične atmosfere na tribinama koju je napravilo oko 800 gledalaca ljubitelja malog fudbala.

U sredu u utakmici Kupa Srbije biće ponovo prilika za dokazivanje obe ekipe.
Deus se priprema da ponovo na terenu dokaže koliko su trenutno izuzetno jaka ekipa i da jurišaju na sam vrh Prve lige Srbije što su pokazali i u drugom kolu nastavka prvenstva kada su u Kragujevcu pobedili „Ekonomac“ koji nekoliko godina unazad nije izgubio ni jednu utakmicu na svom terenu.

Gosti iz Niša posle katastrofalnog poraza od Deusa, od jedine ekipe koja im je na terenu napunila mrežu sa deset golova, spremaju se da im uzvrate pobedom u takmičenju u Kupu.

I ovog puta vrata hale „Pinki“ biće širom otvorena za ljubitelje malog fudbala i ponovni spektakl na parketu.

Možda Vam se svidi i