BEZ NERVOZE: Za zatvaranje puta kroz Laćarak table i punktovi

Sremska Mitrovica – Za saobraćaj se sutra i prekosutra u periodu od 07:00 do 16:00 časova zbog radova na postavljanju završnog sloja asfalta zatvara deonica puta na izlazu iz Laćarka u pravcu ka Martincima.

Svim vozačima savetuje se da koriste alternativne pravce, a oni koji dolaze iz pravca Martinaca i Kuzmina upućivaće se na autoput, dok će vozila iz pravca Čalme i Divoša biti upućeni na Rohalj baze.

Načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove Miroslav Jokić istakao je da će tim povodom biti postavljeno nekoliko tabla sa obaveštenjima, kao i organizovani punktovi na kojima će vozači dobiti sve potrebne informacije.

“Jedna tabla sa obaveštenjima biće postavljena odmah nakon nakon Graničnog prelaza “Rača”, druga tabla će biti postavljena na isključenju sa auto puta u pravcu Sremske Mitrovice, a druga na isključenju sa auto puta iz pravca Kuzmina”, objašnjava Jokić.

On dodaje da će biti postavljeno i više punktova na kojima će se nalaziti kako saobraćajna policija, tako i lica koja su dodatno angažovana kako bi pružala potrebne informacije vozačima.

“Imaćemo po tri punkta u Kuzminu i Sremskoj Mitrovici. Punktovi će biti postavljeni i u Čalmi, Divošu, Velikim Radincima, tako da smo pokrili sve te pravce iz kojih očekujemo i iz kojih i dolazi teretni saobraćaj, jer nama putnička vozila nisu problem, već upravo teretna koja želimo da što više usmerimo na alternativne pravce kako bi izbegli neke situacije manervisanja, okretanja, pucanja guma ili slično što bi moglo da prouzrokuje problem na putu”, kaže Jokić.

U vremenskom period od 07:00 do 16:00 časova ovom trasom neće saobraćati autobusi javnog gradskog prevoza.

You May Also Like