Sremska Mitrovica – Na danas održanoj sednici Skupštine Grada Sremska Mitrovica usvojen je Predlog programa poslovanja za narednu godinu javnih preduzeća sa teritoriji Grada. Jedan od usvojenihh predloga bio je i Predlog poslovanja „Gradskog stanovanja“ doo za 2017. godinu.

„Što se tiče našeg programa on je dosta restiktivan jer se odnosi isključivo na prihode iz kase Grada Sremska Mitrovica, tako da nije toliko zanimljiv građanima, međutim ono što jeste zanimljivo za njih jeste da ćemo mi sledeće godine nastaviti sa uređenje stambenih zgrada na teritoriji Grada Sremska Mitrovica“, rekao je Miloš Kovač, direktor „Gradskog stanovanja“ doo.

krov-sanacija1

Kovač je objasnio da će akcenat biti stavljen pre svega na uređenje krovova zgrada i da je Grad izdvojio sredstva iz budžeta u visini od 5 miliona dinara kao vid subvencije Grada za objekte kolektivnog stanovanja.

„Zahvaljujući ovim sredstvima mi ćemo u narednoj godini biti u mogućnosti da veliki broj krovova na zgradama saniramo i tako poboljšamo kvalitet života svih naših sugrađana koji žive u kolektivnim oblicima stanovanja“, rekao je Kovač.

U prethodnom periodu „Gradsko stanovanje“ je usupešno realizovalo sanaciju nekoliko krovova u naselju Stari most u Sremskoj Mitrovici.

You may also like