Završena pozorišna sezona

Sremska Mitrovica- Izvođenjem dve dečije opere Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada, “Ježeva kućica” i “Medvedova Ženidba”, sinoć je u prepunoj sali mitrovačkog pozorišta “Dobrica Milutiniović” zvanično završena sezona 2014/2015.

Prema rečima Jelene Janković, direktorice Pozorišta “Dobrica Milutinović” sezona je bila vrlo uspešna i mitrovačka publika je imala prilku da uživa kako u domaćim, tako i u gostujućim predstavama.

“Ovu sezonu završavamo tako što smo rešili da našoj najvernijoj publici, a to su naši najmlađi sugrađani, poklonimo reviju pozorišnih predstava za decu. Revija je trajala tri dana a ulaz na sve predstave je bio besplatan”, rekla je Janković.

medija

Ona je ovu priliku iskoristila i da se zahvali mitrovačkoj publici na ukazanom poverenju, izrazivši nadu da će i u narednoj sezoni nastaviti da posećuju pozorište.

“Zahvajlujem se publici a posebno našoj najvernijoj publici, našim najmlađim sugrađanima koji su svake subote, tačno u podne “punili” našu salu,. Nadam se da smo ispunili očekivnja i nadam se da ćete nas pratiti i sledeće sezone”, rekla je Janković, koja je najavila i pozorišno leto, koje će se realizovati od 20. jula u Sremskoj Mitrovici.

You May Also Like