Sremska Mitrovica – Kako je potvrđeno iz Javnog preduzeća „Direkcija za izgradnju Grada Sremska Mitrovica“ tender za izvođača prve faze radova na izgradnji bazena je završen, a juče je zvanično prošao i zakonski predviđen rok za žalbu.

„Ponude izvođača radova su bile vrlo slične i ujednačene, mi smo odabrali onu koja je najbolja i iznosi 81 milion dinara plus PDV. Očekujemo da tokom sledeće nedelje ugovor sa izvođačem radova bude i zvanično potpisan, tako da u nekom narednom periodu kada se završi i proces kupovine parcele od AP Vojvodine, kao i dobijanje građevinske dozvole počnu konkretni radovi na samoj izgradnji bazena“, objasnio je Vladimir Sanader, direktor Javnog preduzeća „Direkcija za izgradnju Grada Sremska Mitrovica“.

bazen-SM-enterijer-1-02-2

Prvi konkretni radovi vezani za izgradnju bazena kod PSC „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici obuhvatali su bušenju hidro termalnog bunara. Ti radovi započeti su sredinom septembra meseca, a završeni sredinom oktobra. Izvođač tih radova bila je specijalizovana firma “Hidrogeocentar” iz Leštana, a ukupna vrednost radova iznosila je 4,9 miliona dinara.

Možda Vam se svidi i