Sremska Mitrovica – Od 20. jula, pa do 19. avgusta u Biblioteci „Gligorije Vozarović“ u Sremskoj Mitrovici, kao i prošle godine, organizovana je manifestacija pod nazivom „Kreativno leto u biblioteci 2015“.

Tokom ove manifestacije u čitaonici mitrovačke biblioteke realizovano je čak deset kreativnih radionica za dve grupe dece, za decu od 6 do 8 godina, kao i za decu od 8 do 14 godina.

Završna priredba „Kreativnog leta u biblioteci 2015“ i dodela diploma učesnicima biće organizovana u utorak, 18. avgusta sa početkom u 10:30 časova u čitaonici biblioteke, takođe biće organizovana i lutkarska predstava „Šumska bajka“ koju će izvesti deca-učesnici kreativnih radionica.

LETO 2015 poslednja nedelja (1)

U sredu. 19. avgusta sa početkom u 19:00 časova, takođe u čitaonici mitrovačke biblioteke, biće organizovana vesela promocija posebne zbirke radova dece starije grupe vrtića „Maslačak“ Zanimljive priče iz sobice „S“. Zbirku radova priredile su Tatjana Milivojčević i Gordana Stanivuković, vaspitačice, dok je izdavač Biblioteka „Gligorije Vozarović“.

Možda Vam se svidi i