Sremska Mitrovica – U subotu, 14. februara u dvorani u Novom Sadu održano je Prvenstvo Srbije u atletici za starije juniore. Na ovom takmićenju, atletičar AK „Srem“, Miloš Mitrović ostvario je zapažen rezultat osvojivši bronzanu medalju.

Miloš Mitrović osvojio je treće mesto i bronzanu medalju u disciplini skok u vis rezultatom 190cm. Mitrović je od početka 2015. godine mlađi junior, a u konkurenciji starijih juniora će takmičiti još nepune četiri godine tako da je ovo za Miloša i njegovog trenera Miroslava Eraka sjajan uspeh.

U nedelju, 15. februara održano je takmičenje u dečjoj atletici (bacanje vorteksa, poligon brzine, poligon izdržljivosti, bacanje medicinke 1kg, skok u dalj) u organizaciji AK „Vojvodina“ iz Novog Sada za godišta 2007/08. i 2004/05.

Untitled1

Pored ekipe „Srema“ učestvovale su i ekipe „Vojvodine“ i „Novi Sad“ (Novi Sad), „Spartaka“ (Opovo), „Maratona“ (Sombor) i „S athletic“ (Sremski Karlovci).

AK „Srem“ je osvojio dve srebrne medalje u obe konkurencije, oba puta iza novosadske „Vojvodine“. Mlađu ekipu su činili: Ognjen Blagojević, Živan Maksić, Filip Mitrović, Mihajlo Vuk Komlenić, Borjan Canjar, Anastasija Gatalica, Elena Jovanović, Nikolina Balanac, Jovana Komadinović i Nađa Komlenić.

Ekipu 2005./04. godišta činili su: Emili Hodak, Vanja Popović, Milana Simić, Mila Miljković, Lana Krnjević, Dražen Begović, Uroš blagojević, Miloš Maksimović, Siniša Drljača i Vuk Šuman.

Ovo je prvo u nizu takmičenja ovog tipa, slede još prvenstvo Vojvodine i prvenstvo Srbije.

Možda Vam se svidi i